Здравословното отслабване не е мит. Дори нещо повече – здравословното отслабване е препоръчваният от специалистите начин за премахване на излишните килограми и поддържането на красива фигура. Всички сме чували за “вълшебни” диети и магически методи, които стопяват килограмите за дни. За съжаление няма здравословно отслабване, което да се впише в толкова кратък срок, имайки предвид, че то се влияе от комплекс от фактори. Но това не е повод за отчайване, защото ние сме с вас. Здравословното отслабване с Happy Life може да бъде не само по-бързо в сравнение със стандартните тренировки, но и много по-приятно. Доверете се на иновативните технологии и екипа от професионалисти в клубовете Happy Life за да постигнете фигурата, за която мечтаете. Доверете се на модерния начин за здравословно отслабване.

Какво означава здравословно отслабване?

Имайки предвид колко много начини за сваляне на килограми съществуват, дефиницията за здравословно отслабване зависи от гледната точка. Ние обаче сме привърженици на доказаните твърдения и изпробвани методи. Ето защо можем да определим здравословното отслабване като процес, при който свалянето на излишните килограми не вреди на организма в нито един аспект. Точно такова е и здравословното отслабване, което можете да постигнете с помощта на клубовете Happy Life. Наясно сме, че звучи като маркетингов трик, но както вече споменахме ние сме привърженици на доказаните твърдения.

Здравословно отслабване 1 - не вреди на организма в нито един аспект
Здравословно отслабване - успешно и трайно сваляне на излишните килограми.

Здравословното отслабване включва няколко основни фактора, които гарантират успешното и трайно сваляне на излишните килограми.

  • Здравословното отслабване изключва доказано вредните храни – стремежът към красиво и стегнато тяло зависи изключително много от това с какво се храните. Качеството на храната оказва влияние на работата на всички системи в организма, включително метаболизма, обмяната на веществата, задържането на течности, както и натрупването на излишни мазнини.
  • Здравословното отслабване изисква правилни тренировки и активности – забележете, че не казваме изтощителни физически упражнения. Не всички тренировки са такива и ние от Happy Life ще ви го докажем. Правилното натоварване на мускулите води до стопяване на мазнините и увеличаване на мускулната маса, за да бъде тялото красиво и оформено.
  • Здравословното отслабване не вреди на психическото ви здраве – строгите диети, изтощителните тренировки и постоянните ограничениямогат да доведат до сваляне на килограми, но влияят негативно на емоционалното ви здраве. Това със сигурност не е “здравословно отслабване”. Не е нужно да си го причинявате. Здравословното отслабване с Happy Life е лесен начин за сваляне на излишните килограми, на който ще се наслаждавате. Уредът ICAROS Pro с виртуална реалност в нашите клубове ще ви го докаже.
  • Здравословното отслабване включва иновативни технологии, които не вредят на организма – благодарение на модерните медицински уреди комбиниращи физически активности и технологии като вакуумен масаж, колагенова лампа, инфрачервено отопление, хромотерапия и дори виртуална реалност, можете да очаквате по-бързо и по-дълготрайно здравословно отслабване и оформяне на фигурата.
Здравословно отслабване 2 - правилно хранене
Здравословно отслабване не цели изтощаване и стресиране на организма

Възможно ли е здравословно отслабване без диети?

Разбира се! Здравословното отслабване изисква промяна на хранителните режим и навици, но това не означава строги и драстични диети. Знаете ли, че “диетите” произлизат от храненето на пациентите в болниците. За да избегнат усложнения те са приемали определен вид и количество от храната. Сигурни сме, че храненето с разнообразна и качествена храна, без изкуствени подобрители и неестествени за организма вещества, е много по-приятно от “болничната” диета. Освен това здравословното отслабване не цели изтощаване и стресиране на организма все едно е настъпила война. Здравословното отслабване е свързано с правилно хранене, което води до загуба на излишни килограми чрез подобряване работата на организма. Или казано с други думи – не тормозете тялото си, а му помогнете да работи по-добре.

Как изглежда здравословното отслабване с Happy Life?

На първо място, за всяко здравословно отслабване, независимо от гледната точка, е нужна мотивация. Тук не става дума за моментна идея и ентусиазъм, които изчезват след първата тренировка. Ние от Happy Life сме се погрижили да осигурим на нашите клиенти страхотна атмосфера. Нали ви казахме – здравословното отслабване не бива да вреди на емоционалното ви състояние.

Иновативните технологии са друг важен фактор, на който залагаме, когато става дума за здравословно отслабване. Благодарение на тях здравословното отслабване с Happy Life е по-бързо и по-ефективно. Неинвазивните методи като вакуумен масаж, лимфен дренаж и инфрачервено отопление увеличават многократно резултата от проведената тренировка. По този начин една тренировка при нас ще ви спести много време, усилия и средства. Разбира се, без да навреди на здравето ви. Все пак целта е здравословно отслабване и оформяне на фигурата.

За да бъде обаче здравословното отслабване ефективно и дълготрайно е нужно да подберете правилната процедура и високотехнологичен уред, които са подходящи за вас. Можете напълно да разчитате на екипа от професионалисти в нашите клубове. Дори нещо повече – преди да изберете уред за тренировка имате възможност да направите биометричен анализ на вашето тяло с данни като мускулна маса, костна система, процент вода. Защото здравословното отслабване е много повече от просто тренировка и диета – то е целенасочен процес.

Това, което отличава нашите клубове от всички останали не само когато става дума за здравословно отслабване, но и като клиентско преживяване, е виртуалната реалност. Не е нужно здравословното отслабване да е скучно. Уредът ICAROS Pro ви позволява да се насладите на истинско виртуално приключение, докато тренирате тялото си.

Доверете се на Happy Life и открийте модерни и атрактивни начини за здравословно отслабване. Превърнете процеса “здравословно отслабване” в страхотно изживяване, а не в средновековно мъчение.

Здравословно отслабване 3 - без вреди на емоционалното ви състояние
Здравословно отслабване в страхотна атмосфера
Здравословно отслабване 4 - с Happy Life е по-бързо и по-ефективно
Здравословно отслабване чрез иновативни технологии
Здравословно отслабване 5 - иновативни медицински уреди
Здравословно отслабване поддържане на красива и изваяна фигура

Защо Happy Life е “първият избор” за здравословно отслабване?

Защото нашите зали са единствени по рода си. Не, не се хвалим. Благодарение на световния лидер в производството на иновативни медицински уреди за тренировки и поддържане на красива и изваяна фигура Vacu Activ, клубовете Happy Life предлагат на своите клиенти без алтернативно оборудване за здравословно отслабване. Имайки предвид, че в нашата дефиниция за здравословно отслабване влиза и емоционалното здраве (нещо, което драстичните диети изключват) и не е учудващо, че Happy Life е първият избор за здравословно отслабване на все по-голям брой хора.

Целенасочените и интензивни тренировки, обосновани на индивидуалния биохимичен анализ, правят здравословното отслабване с Happy Life по-бързо и по-ефективно в сравнение със стандартните варианти.

Направете живота си Happy Life и превърнете здравословното отслабване в истинско приключение още днес.

  • Здравословно отслабване - 1
    Здравословно отслабване 1 | Happy Life