Появата на целулита може да се дължи на много и разнообразни фактори. Премахването на целулита обаче, изисква правилна терапия и постоянство, в зависимост от степента му и обхванатите зони по тялото. Да, звучи сериозно. Не се тревожете, ние от Happy Life имаме страхотно решение за премахването на целулит и изглаждане на кожата. Дори да отнеме време можем да ви гарантираме, че премахването на целулит с нас ще бъде лесно и приятно занимание. Благодарение на иновативните медицински уреди, които ще откриете при нас процедурите за премахване на целулит ще се превърнат в любима част от тренировките ви. Доверете се на Happy Life за премахването на целулит и се наслаждавайте на красива и стегната кожа.

Какво представлява “премахването на целулит”?

Като начало, нека първо обясним какво представлява целулитът. Той може да се определи като състояние на кожата. Мастните клетки под повърхността на кожата променят броя и формата си под влиянието на различни фактори. Уголемяването на мастните клетки и изтъняването на колагенния слой над тях, води до появата на грапавини или “трапчинки” по повърхността на кожата. Видът на засегнатите участъци често се определя като “портокалова кожа”.

Премахването на целулит се постига най-ефективно, чрез целенасочени процедури, които влияят на слоя мастна тъкан. Премахването на целулита всъщност е възстановяване на мастните клетки до нормалния им размер и брой. Благодарение на иновативните тренировки, процесът по премахването на целулита е доста по-бърз в сравнение със стандартните физически натоварвания. Използването на вакуум, инфрачервени лъчи и колагенова лампа подпомагат естественото преобразуване на свободните мастни клетки в енергиен източник за организма.

Премахването на целулита може да бъде дълъг и бавно забележим процес, особено ако се борите с него самостоятелно. Не е нужно. Доверете се на клубове Happy Life и превърнете премахването на целулита и сдобиването с красива и стегната кожа в страхотно изживяване.

Премахване на целулит 1 - по-бърз и ефективен
Премахване на целулит с Happy Life за красива и стегната кожа
Премахване на целулит 2 - чрез разбиване на натрупаните мастни депа
Премахване на целулит с иновативните медицински уреди
Премахване на целулит 3 - решете проблема с “портокаловата кожа” бързо и лесно
Превърнете премахването на целулита в интересно начинание

Как се извършва премахването на целулит?

Начините за премахването на целулита могат да бъдат наистина разнообразни. От “домашни хитрини” за премахване на целулит до вълшебни кремове и мазила, които правят премахването на целулита светкавично. Истината е, че най-често премахването на целулит изисква правилна терапия, добър хранителен режим и силна мотивация за постигането на резултати. Ефективното премахване на целулит обаче, изисква клубовете Happy Life.

Често срещаме клиенти, които са изпробвали различни методи за премахването на целулит, но все още не са намерили решение на проблема. Само след няколко тренировки при нас обаче, виждат резултатите от иновативните медицински уреди за премахване на целулит. Това е и нашата цел – да помогнем на всеки наш клиент, независимо дали става дума за премахване на целулит или поддържането на красива фигура. Благодарение на модерните и високотехнологични медицински уреди, които подбрахме с екип от специалисти, можем смело да заявим, че премахването на целулит с Happy Life е наистина ефективно.

Масажът с дървени ролки подпомага премахването на целулит, чрез разбиване на натрупаните мастни депа и отделянето на единични мастни клетки. Вакуумният масаж под налягане в комбинация с инфрачервено отопление и колагенната лампа, правят премахването на целулита приятно изживяване, без тежки физически натоварвания. Превърнете премахването на целулита в интересно начинание, а не в мъчително и тежко усилие. Изберете клубовете Happy Life за премахване на целулит и решете проблема с “портокаловата кожа” бързо и лесно.

Защо е нужно премахването на целулит?

Премахването на целулита има преди всичко естетическо значение. Красивата и стегната кожа е сред приоритети на всяка дама. Въпреки че, появата му може да засегне до 10% от представителите на силния пол. Не се учудвайте, те също търсят работещи решения за премахването на целулита.

Премахване на целулит 4 - кръвоносната и лимфната система
Премахване на целулит намалява обиколката на ханша и бедрата
  • Премахването на целулита подобрява работата на кръвоносната и лимфната система, улеснява детоксикацията и нормализира функциите на клетките в съединителната тъкан.
  • Премахването на целулита намалява обиколката на ханша и бедрата. Най-често засегнатите зони, могат да бъдат с поне един размер по-малки след премахване на целулита.
  • Премахването на целулита оказва влияние и върху цялостното здравословно състояние. Намаляването на количеството излишни мастни клетки, прави кожата не само по-гладка, ни по-еластична. Освен това, премахването на целулита подобрява обмяната на веществата и улеснява циркулацията на лимфата.
  • От психологична гледна точка, премахването на целулита (или каквито и да е други несъвършенства по кожата и тялото) оказват положително влияние върху самочувствието. Това от своя страна, води до по-щастлив начин на живот и по-високо ниво на удовлетвореност. Ето защо, премахването на целулита може да се нарече първа стъпка към подобряване на самочувствието и самооценката, особено при дамите.

Както виждате премахването на целулита далеч не е само козметичен проблем. Ползите от премахването на целулита са свързани с функциите на цялото тяло. Позволете си не само да изглеждате добре, но и да се чувствате страхотно, започвайки с премахването на целулита и стягане на кожата.

Премахване на целулит 5 - максимално ефективнo
Премахване на целулит - модерното оборудване се съчетава с невероятната атмосфера

Защо да се доверите точно на Happy Life за премахването на целулит?

Вече споменахме, че начините за отърваване от неприятния целулит варират от “домашни рецепти” до инвазивни процедури, които могат да бъдат доста некомфортни. Проблемът, обаче е че повечето от домашните методи са неефективни.

Точно това искаме да променим. Започвайки нашата дейност, една от основните ни цели беше да създадем място, в което хората не само да се чувстват комфортно, но и всяка процедура да бъде максимално ефективна. Това е и причината, да заложим на високотехнологичните медицински уреди, които ще откриете при нас. Нашите зали са единствени по рода си защото, модерното оборудване се съчетава с невероятната атмосфера.

Доверили сме се на иновативните медицински уреди от световния лидер Vacu Activ, които ви спестяват усилия, време и средства. Наясно сме, че това са фактори, които оказват влияние при избора на вашия метод за справяне с целулита. Подбрали сме най-доброто от най-доброто, а процедурите са бързи и на достъпни цени. Защото вярваме, че красивата и стегната фигура трябва да бъде въпрос на мотивация, а не на средства и възможности.

Възползвайте се от предимствата на вакуумния масаж, инфрачервената топлина, колагенната лампа, които ще ви помогнат в борбата с целулита по-бързо и по-ефективно в сравнение със “стандартните” уреди. Екипът от професионалисти в клубове Happy Life ще бъде на ваше разположение, насочвайки ви към точната за вас процедура. Не позволявайте “портокаловата кожа” да ви притеснява.

Направете живота си Happy Life и се наслаждавайте на красива и стегната кожа.

  • Премахване на целулит - 1
    Премахване на целулит 1 | Happy Life