NovaVarna.net – Варненци горят до 3000 калории за 30 минути в иновативен спортен клуб. Разкрихме тайната.

Кой е най-бързият начин за постигане на невероятно тяло? Може би Пълна промяна? Неее…

Отговорът е в редовното изпълняване на кардио упражнения, които изтриват като с гумичка заоблените бедра и закръгленото коремче.

Само че, много от нас нямат достатъчно време да тренират интензивно и воля да спазват стриктна диета, а и как да се отречем завинаги от така любимите, но калорични вкусотии. Нов иновативен спортен клуб във Варна обаче ни предлага решение. Съвсем на скоро чух за откриването на Happy Life – slim & shape club – интересна зала с иновативно оборудване, което обещава бързи резултати – до 3000 калории за 30 минути.

Невероятно, нали?

Възможността да спестя време и то не за сметка на ефекта, провокира любопитството ми и така попаднах на сайта www.happylifebg.com

Хмм… интересно. Оборудването на залата не може да се сравни с нищо познато от обикновена фитнес зала. Оказва се, че това са възможно най-модерните уреди за упражнения от ново поколение.

След като прочетох подробното описание за всеки от тях разбрах с какво, освен с визията си, са толкова различни и как е възможно да се постигнат обещаните резултати за толкова кратко време: Тайната на ефективната терапия е използването на вакуум за увеличаване изгарянето на мазнините.

Въздейства се върху по-дълбоките слоеве на кожата, където се натрупват най – големи количества мазнини – бедрата, седалището, кръста и корема – най-проблемните зони на всяка жена. Освен с вакуум, уредите стимулират оформянето на фигурата с инфрачервени лъчи, арома и хромо терапия. Комбинацията явно прави чудеса с премахването на целулита, резултатите на кантара и цялостния външен вид на тялото.

Спечелиха ме! – отивам.

 

 

Адресът е Варна ул. „Тодор Пенев“ 7 кв.Победа, има къде да се паркира – чудесно. Входът е контролиран и могат да ти отворят само от вътре – доста полезно, няма да се притеснявам за личните си вещи. Позвъних – отвориха ми и Ехаа… е точният израз.

Супер модерна и едновременно уютна атмосфера. Е, пригласих се в спортен екип и съм готова да горя калории.

Облякоха ми специален екип, с който ще ме вакуумират за уредите и любезните момичета от Happy Life – slim & shape club започнаха да ме запознават с функциите им и как мога да ги настройвам, спрямо моето темпо. Всъщност, работата с всеки един от тренажорите е изключително лесна заради интуитивното меню. Има няколко програми съобразени с възможностите както на начинаещи, така и на активни спортисти. По време на тренировката можеш да измерваш разстоянието, продължителността, скоростта и изгорените калории.

Започнахме с Body Shape – наподобява бягаща пътека затворена в капсула, от кръста на долу. С менюто можеш да си настроиш скоростта, силата на вакуума , и температурата на инфрачервената лампа, пуснах си и арома терапия. В момента, в който се включи вакуума усещаш, че нещата наистина се сериозни. Макар да бях на ниска скорост, ми костваше доста усилия да си вдигам краката за всяка крачка, а топлината допълнително нажежаваше обстановката.

Ето как се горят калории – усещането е все едно тичаш по пясъка и то на температура от 50 градуса. Потвърдиха ми, че с всяка една тренировка може да изгориш до 3000 калории само за 30 минути, в зависимост от програмата – вече определено им вярвам.

Продължихме с INFRASHAPE HORIZONTAL – затворен в капсула велоаргуметър, само че въртиш педалите в легнало положение – много удобно и не натоварва кръста. Той отново работи с вакуумна технология, инфрачервено отопление и колагенова лампа.

Пред себе си имаш „Виртуален джогинг тренажор“ – можеш да тренираш в Сан Франциско, Лос Анджелис и други интересни места с виртуална обиколка на града, да си провериш Facebook профила и да гледаш видеа от You Tube – 30 минути минаха неусетно.

Следващия уред е Rollshape – иновативна технология за миофасциален масаж или лимфен дренаж.

 

Това е уреда, който ще пребори и най-упорития целулит – Не може да се опише, трябва да се пробва. След такава ефективна тренировка, как Ви звучи една несравнима Спа процедура, с която продължаваш да гориш калории докато си почиваш ? – Дааа…В екзотична обстановка, наподобяваща Хавай, се насладих на

 

Active Slim 6in1– СПА ОБОРУДВАНЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТА И ЗАГУБА НА ТЕГЛО

Удобното легло комбинира електрическа стимулация, инфрачервена сауна, въздушно налягане и лимфен дренаж – усещането е невероятно отпускащо, трудно е да останеш буден. Масаж на цялото тяло с много приятна температура и едновременно отслабваш– чудесно.

 

 

Обясниха ми и за In Body 120 анализаторът, който за по-малко от 20 секунди анализира състава на тялото – не само общия обем вода, мазнини, белтъци, минерали, но също така и процента на телесни мазнини, разпределение на мускулатурата и баланса на водата в тялото.

Много е мотивиращо, защото можеш да следиш всички промени, които се случват в тялото ти след всяка тренировка.

 

 

Аз ставам редовен посетител на Happy Life – slim & shape club, и определено Ви препоръчвам и Вие да опитате.

Може да си запазите час на тел: 0879 660 770 и да ги посетите на адрес: Варна ул. „Тодор Пенев“ 7

Повече информация за уредите и актуални промоции може да намерите на сайта: www.happylifebg.com

Или да последвате Facebook страницата: https://www.facebook.com/slim.shape.club/

Източник:https://novavarna.net/2018/01/31/%d0%b2%d0%b0%d1%80%d0%bd%d0%b5%d0%bd%d1%86%d0%b8-%d0%b3%d0%be%d1%80%d1%8f%d1%82-%d0%b4%d0%be-3000-%d0%ba%d0%b0%d0%bb%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-30-%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d1%83%d1%82%d0%b8-%d0%b2/