Petel.bg – Happy Life – slim & shape club – това е вашият партньор за мечтаната фигура!

Източник Petel.bg 27.04.2018 / 19:59

Щастливата среща на хората, които се ценят, е: Happy Life – slim & shape club. Толкова функционален, толкова наблизо! На море, но не като на море, защото плажът ще стане Вашата сцена, когато…..

Искате ли да промените тялото си, така че да се мотивирате с всеки поглед в огледалото? И не само да забелязвате оформянето на желания образ, но и другите да се питат каква е магията на външния ви вид?

Искате ли да участвате в работа с фигурата ви, която едновременно ви зарежда отвън и отвътре? Да диша вашето тяло с ритъма на възраждащата се природа? Да бъдете в хармония, да постигнете увереност, да имате посока и онази удивителна гъвкавост за изящество на всяко ваше действие и жест? Защото ядката на емоционалната стабилност е събрана във вашето тяло, което жадува да се обновява и радостно да ви се отблагодарява.

Затова не се колебайте! Пристъпете направо. Отворете тази врата! Тя е нова като нова надежда и нова лятна мечта. Мястото е: Happy Life – slim & shape club.

Единствен по рода си във Варна и единствен в България, той е не само иновация и лидер, но преди всичко персонален и най-сигурен ваш партньор в желанието ви да изглеждате добре, отслабнали и силни, да се чувствате обгрижвани и жизнерадостни, да се носите с точно този силует, който ви е нужен.

Само в Happy Life – slim & shape club вие може да срещнете себе си с отличен резултат, благодарение на уреди ново поколение – със софтуер от 2017 година и произведени по специална поръчка за клуба. Те осигуряват иновативен начин на трениране и са носители на много награди за доказан принос.

Залата на клуба разполага с шест ефективни различни уреда, с които можете да регулирате функциите си според вашите потребности. Изработени са по специални изисквания и са съобразени с най-прогресивните продукти на пазара: три перфектни кардио уреда, два неповторими масажора и енергобалансираща пресотерапия инфраред сауна в релакс зоната.

Всичко е посветено на вашето физическо и психично благоденствие!

Уредите са проектирани, така че взаимно да се допълват – за един час клиентът може да сменя два от тях, без да намалява мотивацията му.

За да открехнем още малко вратата, е добре да знаете, че тези специални уреди винаги нагряват до 50 градуса с инфраред светлина, а това създава изключително изживяване и усещане, което не може да се сравни с нищо другаде преживяно. Същото са изпитали единствено космонавтите по време на тренировките във вакуумна среда.

Заинтригувахте ли се? Не се колебайте и идвайте!

Единствено тук кардио тренировката трае 30 минути, а не с час повече, както в обикновена зала. Разбира се, клиентът напредва под надзора и съветите на специалистите на клуба – кинезитерапевт, професионален фитнес състезател и фитнес инструктор. Тяхното присъствие вдъхва спокойствие, защото те внимателно следват очакванията и желанията на клиентите, уместно съветват и предлагат програми за различна натовареност.

Бонус за вашия избор пък е подсигурена зала за силови занимания с личен треньор, което влиза в цената на самата тренировка, без допълнително заплащане.

Варненци и гостите на града, които вече използват услугите на многофункционалния клуб, се радват на първите резултати. А те ви гарантират, че ако в рамките на един месец и половина тренирате поне три пъти седмично, сваляте от 2 до 4 см от обиколката на тялото.

Усмивката няма да слиза от лицето ви!

Happy Life – slim & shape club е с контролиран достъп и работи всеки ден от 08 до 20 часа, а в събота и неделя – от 08 до 18 часа.

За контакти:

Адрес: гр. Варна, ул. „Тодор Радев Пенев” 7

Тел: 0879 660 770

Електронен адрес: office@happylifebg.com

www.happylifebg.com

Фейсбук: Happy Life – slim & shape club