Изразът “горене на мазнини” се е превърнал в нарицателно за сваляне на килограми. Знаете ли обаче какво точно представлява горенето на мазнини? Как и кои от тях трябва да изгорим, за да се сдобием с мечтаната фигура? Повечето хора не се интересуват от подробностите за горенето на мазнини, тяхната цел е просто да се отърват от излишните килограми. И това е причината голяма част от тях да се провалят в опитите за отслабване. Горенето на мазнини и по-точно на “правилните” мастни натрупвания е целенасочен процес, който включва няколко важни фактора. Освен хранителния режим, физическите тренировки и достатъчния прием на вода, ефективното горене на мазнини изисква използването на правилните средства (уреди и зали). Горенето на мазнини, както и стягането и оформянето на тялото, е много по-лесно и бързо, когато разполагате с доверен партньор в борбата с излишните килограми. Ние от клубове Happy Life можем да ви помогнем в това начинание, и то по модерен и приятен начин.

Какво всъщност представлява “горенето на мазнини”?

Горенето на мазнини е процес, при който мастните клетки не променят броя, а обема си. Най-общо казано в тялото ни съществуват два вида мазнини – подкожни и висцеларни. Подкожните се намират непосредствено под епидермиса и тяхната роля е да предпазват тялото от външни влияния, най-често поддържайки оптималната му температура. Висцеларните мазнини се намират в “по-вътрешната” част на тялото ни и обвиват органите. Благодарение на тях органите ни са защитени и стоят стабилно на мястото си. Горенето на мазнини се отнася както за подкожните, така и за висцеларните натрупвания на мастна тъкан. За да бъде ефективно горенето на мазнини е нужно те да бъдат преобразувани в енергия за тялото. Чрез правилен хранителен режим вие контролирате количеството “полезни и вредни” мазнини, въглехидратите и витамините, които приемате. Физическите тренировки обаче са това, което всъщност осъществява най-ефективното горене на мазнините. Чрез усилване работата на мускулите и активността на цялото тяло, то има нужда от енергия, за да се справи с натоварването. Когато източникът на енергия са мазнините в организма, а не въглехидратите, които приемаме с храната, тогава говорим за горене на мазнини. Това, разбира се, не означава, че за горенето на мазнини трябва да подлагате тялото си на олимпийски физически тренировки. Благодарение на иновативното медицинско оборудване в клубовете Happy Life, можете да постигнете страхотни резултати за кратък период от време. Гарантираме ви, че тренировките в нашите клубове ще бъдат не само по-ефективни, но и много по-приятни в сравнение със стандартните зали и уреди.

Горене на мазнини 1 - постигнете страхотни резултати
Горене на мазнини s иновативно медицинско оборудване
Горене на мазнини 2 - доста по-приятно
Горене на мазнини ще бъде истинско удоволствие с Happy Life

Кои тренировки са ефективни при горенето на мазнини ?

Когато става дума за горене на мазнини не можем конкретно да изброим всяка физическа активност, която води до желания резултат. Защото в този списък влизат много и различни дейности като каране на колело, бягане, вдигане на тежести, плуване, велоаргометър, скачане на въже и още доста кардио, анаеробни и силови тренировки. Можем обаче да изброим иновативните медицински уреди, подпомагащи горенето на мазнини в клубовете Happy Life.

  • Vacu Activ Body Shape – Благодарение на комбинацията от физическа активност (бягаща пътека) и високоефективни технологии като вакуум и инфрачервена светлина, този уред ще ви помогне с горенето на мазнини по-бързо и по-ефективно в сравнение със стандартната бягаща пътека. Освен това, горенето на мазнини с Vacu Activ Body Shape ще бъде доста по-приятно, използвайки ароматерапията и хромотерапията, с които уредът разполага.
  • InfraShape Horizontal – активностите подходящи за горене на мазнини могат да бъдат и в хоризонтално положение. Авангардния велоаргометър ще промени представата ви за кардио тренировка и ще подпомогне горенето на мазнини, с помощта на вакуумния масаж под налягане, инфрачервеното отопление и колагеновата лампа. Горенето на мазнини с този уред ще бъде истинско удоволствие, имайки предвид възможността му за цветова и ароматерапия.
  • RollShape – горенето на мазнини може да бъде стимулирано и “отвън”. Масажът с дървени ролки ще разбие натрупаните мастни депа в мастната тъкан и ще помогне да се отделят единични мастни клетки, които лесно се превръщат в енергия – това всъщност е и горенето на мазнини.
  • ICAROS Pro – този уред е гордостта на клубовете Happy Life, не само за горене на мазнини, но и за цялостното оформяне на фигурата. Тренировката с ICAROS Pro е комбинация от физическа активност, подпомагаща горенето на мазнини, и виртуална реалност. Можете да летите, да се гмуркате или да се придвижвате през виртуални светове, натоварвайки тялото си и засилвайки горенето на мазнини.

Ползите от горенето на мазнини?

Горенето на мазнини оказва влияние най-вече върху фигурата ви. Красивото и изваяно тяло, постигнато вследствие на интензивното горене на мазнини, ще повиши самочувствието ви. Горенето на мазнините подпомага и за цялостното ви здравословно състояние, намалявайки риска от затлъстяване като понижава нивата на холестерол в организма. Горенето на мазнини, и по-точно използването на мазнините като енергиен източник, подобрява метаболизма. Освен метаболизма, горенето на мазнини повлиява и върху цялостната обмяна на веществата в тялото, имайки предвид участието на кръвоносната система в този процес. Горенето на мазнини, особено на висцеларните, оказва благоприятен ефект върху работата на органите, защото прекалено голямото количество мастна тъкан около тях, пречи на нормалното им функциониране.

Заложете на Happy Life за ефективното горене на мазнини от тялото, и се насладете на всички ползи, които ще доведе то не само за фигурата, но и за организма ви.

Горене на мазнини 3 -повишава самочувствието
Горене на мазнини ползи не само за фигурата, но и за организма ви
Горене на мазнини 4 - поддържане на добро здравословно състояние
Горене на мазнини не само ефективно, но и наистина приятно изживяване

Защо да се доверите на Happy Life за горенето на мазнини и оформянето на фигурата?

Имайки предвид, че нашите клубове Happy Life са единствени по рода си, горенето на мазнини с нас ще бъде не само ефективно, но и наистина приятно изживяване. Като професионалисти в сферата на поддържането на добро здравословно състояние и красива фигура ние сме се постарали да осигурим на нашите клиенти най-доброто от най-доброто. Разчитаме на световно доказания лидер в модерното медицинско оборудване Vacu Activ, защото нашите клиенти не заслужават нищо по-малко от безкомпромисно качество и ефективни резултати. Благодарение на иновативните технологии като вакуумен масаж под налягане, инфрачервено отопление и колагенова лампа видимия ефект от горенето на мазнините ще бъде на лице много по-бързо, отколкото със стандартните тренировки. И понеже държим на всяка дума, която казваме – горенето на мазнините с Happy Life е наистина страхотно изживяване, защото по време на тренировките имате възможност да се възползвате от хромотерапия, ароматерапия, дори виртуална реалност.

Направете живота си Happy Life и създайте изваяната фигура, за която мечтаете още днес!

  • Горене на мазнини - 1
    Горене на мазнини 1 | Happy Life