Dama.bg – ЛЕСНО И ЕФЕКТИВНО: 3 НАЧИНА ЗА ПО-БЪРЗО ГОРЕНЕ НА КАЛОРИИ

Коя е фразата, която си повтаряте най-често?

За мен “Няма време” се е превърнала в мантра, която повтарям десетки пъти на ден. Вечното бързане, многото ангажименти и стрес определено влияят върху всеки един от нас.

Всъщност точно натовареният график е причината винаги да заявяваме, че “Аз просто нямам време да тренирам”.  Разбира се, за всички нас това е стандартното оправдание. Но истината е, че винаги можем да се откъснем от ангажиментите за приятно занимание, което не само помага на тялото ни, но и на духа ни.

И тъй като днес вече има за всекиго по нещо, бях сигурна, че съществуват тренировки, които дават мечтаните резултати, но не са свързани с неприятните усещания, които създават стандартните фитнес зали. Да, аз, а и целият ни екип успя да се наслади на уникалното по рода си изживяване, което предлагат приятелите ни от спортен клуб Happy Life Slim & Shape Club.

Всеки от нас си е мечтал да преобрази тялото си с магическа пръчица.  Но тъй като не живеем в приказка, винаги сме смятали, че това е абсолютно невъзможно. А знаете ли, че създателите на Happy Life са вярвали искрено, че тренировките могат да бъдат много по-ефективни и същевременно приятни? Мотивацията на основателите Христо и Меги била да докажат, че излишните килограми са проблем, който всеки може да преодолее. След дълго лутане и разочарование от различни спортни занимания, Меги е решила да потърси решение в иновативни уреди, които увеличават постигнатите резултати. Именно по този начин тя успяла да се справи с излишните килограми и била сигурна, че нейният успех е доказателството, че правилните тренировки наистина могат да помогнат на мнозина.

 

Така се “ражда” Happy Life Slim & Shape Club в морската ни столица Варна – спортен клуб, който дава убежище на всички, които искат да спортуват и в същото време да се чувстват добре в собствената си кожа. Днес спортният клуб вече може да бъде намерен и в София и по-точно в квартал Манастирски ливади. Уютно сгушен в полите на Витоша, Happy Life е мястото, което предлага на своите клиенти по-лесно и неусетно справяне с излишното тегло, както и приятелска атмосфера, в която всеки се чувства наистина специален.

Верен съюзник в борбата срещу целулита 

Всеизвестен факт е, че почти всяка жена страда от целулит. И макар мнозина да твърдят, че той не може да бъде премахнат, всъщност има лесен начин това да се случи. RollShape е уредът, който може да се погрижи за целулита и да направи кожата ни отново гладка. Признавам си, че за мен този уред наистина работи като магия, за която ме е яд, че не знаех по-рано.

Всъщност това е уредът, който се бори ефективно с целулита ни, докато приятно загрява кожата и прави масаж на всички части от тялото ни.   Оказа се, че целулитът изобщо не е упорит враг на кожата ни, с който не можем да се сбогуваме. RollShape ми доказа, че кожата и тялото ни просто се нуждаят от правилните уреди и тренировки, за да се справят с него.

Виртуална реалност и активна тренировка в едно

Искали ли сте да изживеете нещо невероятно? А представяли ли сте си, че се гмуркате в дълбините на океана или пък че летите високо в небето? Уредът, който ще ви отведе на далечни авантюристични пътешествия е Icaros Pro. Той е създаден, за да даде на тялото ви качествена тренировка, но и да накара ума ви да се отпусне.

Icaros Pro тренира цялото тяло, като основната стимулация е за горната част на тялото – мускулите на гърдите, ръцете, предмишниците, бицепсите, както и на наклонените мускули, които образуват предната коремна стена.

Неусетно и приятно кардио изживяване

За никого не е тайна, че кардио тренировките са ключът към красиво и хармонично тяло. В спортния клуб Happy Life са открили начин да съчетаят полезното с приятното, предлагайки бутикова атмосфера и уникални по рода си за България уреди с по-малко натоварване, но с оптимални резултати.

 

 

Bodyshape е уредът, който наистина натоварва цялото тяло, но не  без допълнителните усилия от наша страна. Да, основна заслуга има вакуумът, който спомага за повече изгорени калории. Има ли нещо по-прекрасно от това да съкратим времето, за което тялото ни ще изглежда точно така, както винаги сме си мечтали?

 

Източник: https://dama.bg/article/lesno-i-efektivno-3-nachina-za-po-burzo-gorene-na-kalorii/25719/ © Dama.bg