Infrashape Horizontal

АВАНГАРДЕН ВЕЛОЕРГОМЕТЪР в хоризонтално положение

Защо да се подлагате на болезнени процедури и непосилни тренировки, когато можете неусетно да се сдобиете със стегнато и красиво тяло и да се отървете от потискащите проблемни зони. Можете да го постигнете с InfraShape Horizontal – последното поколение оборудване за тренировка и възстановяване.

Инфраструктурният хоризонтален уред InfraShape Horizontal има стилен, модерен дизайн и комбинира кардио упражнения с иновативни технически решения (сензорен дисплей, луксозна кожа, вакуумен масаж под налягане, инфрачервено отопление, колагенова лампа, цветова и ароматерапия). Тази високоефективна комбинация, създава възможности за премахване на целулита, намаляване на телесното тегло и цялостно подобряване на фигурата ви.

 СТЪПКА В БЪДЕЩЕТО!

ФУНКЦИОНАЛНОСТ

InfraShape Horizontal е оборудване от най-ново поколение, което съчетава физическите упражнения на велоергометъра с вакуумна технология за масаж под налягане, инфрачервено отопление и ползите от колагенната лампа. Хоризонталната позицията по време на тренировка облекчава гръбначния стълб и ставите, което прави тренировката ви много по-комфортна и не изисква много физически усилия, а резултатите са видими след едва няколко процедури.

За да направим преживяването ви наистина приятно можете да свържеше своя iPhone или Android към уреда, за да слушате любимата си музика по време на тренировка.

РЕГУЛИРАЙТЕ ФУНКЦИИТЕ
СПОРЕД
ВАШИТЕ НУЖДИ

ТЕЗИ ФУНКЦИИ
СА ЧАСТ ОТ
НАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

ПРЕДИМСТВА

  • Упражнение на велоергометър от ново поколение
  • Тренировка, щадяща ставите и гръбначния стълб
  • Спомага бързата и дълготрайна загуба на тегло
  • Допринася за редуциране на целулита

щади ставите

и гръбнака

BODY

SHAPING

Помага За:

  • НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕГЛОТО
  • ИЗГАРЯНЕ НА ДОПЪЛНИТЕЛНИ КАЛОРИИ
  • ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО
  • ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА

БЕЗОПАСНА ТРЕНИРОВКА И
СТРАХОТНИ РЕЗУЛТАТИ В БОРБАТА
С КИЛОГРАМИТЕ И ЦЕЛУЛИТА

Не правете компромис със здравия си и красив външен вид. Опитайте една нестандартна и иновативна тренировка, с която бързо и ефикасно да влезете във форма.

INFRASHAPE HORIZONTAL осигуряват невероятни резултати при упражнения за отслабване и антицелулитно лечение чрез виртуален джогинг симулатор.

Даваме ви възможност да пренесете тренировката си на уникални места  по света, слушайки зареждаща ви музика или дори да прегледаждате кореспонденцията си.

Всичко това

докато тренирате в

единствената по роди си

зала в България!

ВИРТУАЛЕН ДЖОГИНГ СИМУЛАТОР

Направете тренировката си на
най-красивите места на Земята!

Всеки тур е синхронизиран с вaшата скорост, а красивата панорама ви държи мотивирани и енергични по време на цялата тренировка.

На живо, по време на тренировката си,
измервате разстоянието, продължителността, скоростта и изгорените калории.

ЛОС АНЖЕЛИС
ХОЛИВУД
БЕВЕРЛИХИЛС
БУЕНОС АЙРЕС
СЕВЕРНА ИТАЛИЯ
КОСТА РИКА
ЧИКАГО
САН ФРАНЦИСКО

НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА СИ HAPPY LIFE

Запишете си час тук