Виртуален фитнес

Active VR не е тенденция, а нов вид спорт с доказани резултати

Активната виртуална реалност е за хората търсещи нови усещания и нестандартни преживявания

ICAROS Pro съчетава физически упражнения и виртуална реалност. Подаряваме ви необикновено физическо и емоционално преживяване  вместо стандартна тренировка- можете да усетите пълната свобода от движението като летите, гмуркате се или да се придвижвате през виртуални светове, като същевременно тренирате изключително ефективно тялото си. Това е тренировка за различни мускулни групи с фокус върху горната част на тялото и торса, която освен, че ще оформи тялото ви, ще подобри рефлексите, баланса и координацията ви. Изработен е в Германия от висококачествени материали и е предназначен за професионална употреба.

ICAROS Pro ви предоставя вълнуващи, мотивиращи и забавни Active VR преживявания. Завладейте небето, изследвайте подводните светове или участвайте в състезания за мултиплейър с ICAROS потребители по целия свят.

Предимства и ползи от използването на ICAROS PRO:

  1. Забавен начин за трениране – спортът е много по-забавен и вълнуващ, когато сте потопени във виртуален свят.
  2. Тренировка за цялото тяло – основно стимулиране на мускулите на ръцете, мускулите на гърдите, делтоидните мускули, бицепсите, мускулите на предмишницата и трите слоя на наклонените мускули, образуващи предната коремна стена.
  3. Функционална тренировка – Фокус върху основните мускулни групи, за да подобрите баланса и координацията си.
  4. Координационна тренировка – тренировка под формата на задачи подобрява концентрацията, баланса и рефлексите.

Запишете си час за безплатен тест на новия Icaros Pro

или ни пишете тук

и изживейте VR тренировка от ново поколение за първи път в България.

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ

  • Всяка игра ICAROS включва разнообразни режими и нива на трудност с продължителност от 2 до 15 минути.
  • Всички преживявания са оптимизирани за различни VR слушалки.
  • Дъската на ICAROS доказано изгаря 30% повече калории и удвоява мускулната активност в сравнение със стабилните наклонени дъски.

Упражненията с иновативния и нестандартен уред ICAROS са идеални за подобряване на стабилността, функционалността и реактивността на тялото ви. Ще си тръгнете заредени с енергия и приятни емоции.

ICAROS Pro е многократно награждаван заради впечатляващия си дизайн, ефективността на тренировките и уникалното потребителско преживяване.

НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА СИ HAPPY LIFE

Запишете си час тук