Bodyshape

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Vacu Activ Body Shape е нов уникален уред за отслабване. Можете да тренирате на бягаща пътека, използвайки най-новите и революционни технологични постижения, като вакуум и инфрачервената светлина. Те  увеличават ефекта от физическата активност многократно в сравнение със стандартните упражнения. За да постигнете желаните резултати за много по-кратко време със значително по-малко усилия!

Bodyshape отговаря на всичко това!

ЕФЕКТИВНОСТ

С революционните ни капсули за тренировка във вакуумна среда ще подсилите ефекта от физическото натоварване чрез мощността на вакуума и инфрачервената светлина. Тази уникална комбинация заедно с цветната ароматерапия спомага за премахване на целулита, намаляване на телесното тегло и цялостно подобряване на външния вид на тялото, и всичко това докато се наслаждавате на тренировката.

Поддържането на правилна поза по време на процедурата укрепва коремната и гръбна мускулатура и има дълготраен отслабващ ефект върху тялото.

РЕГУЛИРАЙТЕ ФУНКЦИИТЕ
СПОРЕД
ВАШИТЕ НУЖДИ

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

Инфрачервена светлина IR

Инфрачервените лъчи загряват тялото и разширяват кръвоносните съдове. Резултатът е увеличаване притока на кръв и подобрена оксигенация на тъканите. Богатата на кислород кръв достига до местата, където тя често може да липсва в достатъчни количества. Този процес съживява клетките и премахва от тялото големите количества натрупани токсини, като му осигурява здраве и тонус.

ВАКУУМ

Тайната на ефективната терапия е използването на вакуум за увеличаване изгарянето на мазнините. Въздейства се върху по-дълбоките слоеве на кожата и подкожната тъкан, където се натрупват най-големи количества мазнини (бедра, ханш и корем). Подобрява се лимфната циркулация, която е важна за отвеждане на отпадъчните продукти от тялото.

ТЕЗИ ФУНКЦИИ
СА ЧАСТ ОТ
НАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

АРОМАТЕРАПИЯ

Етеричните масла имат различни лечебни свойства. Те стимулират клетъчния метаболизъм, намаляването на целулита и стриите и подобряват текстурата на кожата. Ароматерапията въздейства още върху психиката, имунитета, кожната и мускулна регенерация, кръвообращението.

ХРОМОТЕРАПИЯ

Лечението чрез цветове спомага за намаляване на проблемите, с които се сблъсква всяко човешко тяло:

  • Изчерпани енергийни запаси
  • Отслабване на имунитета
  • Нарушено психично равновесие
  • Метаболитен дисбаланс

РЕЗУЛТАТИ

Все още се опитвате да постигнете съвършен размер? Омръзнаха ли ви тежките, неефективни, стандартни фитнес тренировки?

С Body Shape можете да трансформирате тялото си като изгаряте до 3000 калории само за една тренировка (30мин). Специалната технология увеличава мускулното търсене на енергия, създадена при процеса на изгаряне на мазнините. Body Shape ви осигурява високоефективните тренировки, базирани на инфрачервената светлина и вакуума, които ще оформят фигурата ви неусетно, а на вас остава само да се забавлявате.

30 мин. тренировка

3000 калории

BODY

SHAPING

МОДЕРЕН КОНТРОЛ
КОМПЮТЪР С ТЪЧ СКРИЙН

  • Последно поколение LED дисплей със сензорен екран;
  • Специално проектиран графичен интерфейс, интуитивен
    и много лесен за използване;
  • Показвана информация: време, скорост, разстояние, калории, ниво, пулс, курс, време на тренировка;
  • Изберете от 6 специално създадени тренировъчни програми или задайте своя собствена по много лесен начин.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Работата с уреда е опростена
благодарение на интуитивното меню.
Задоволява нуждите както на активно спортуващи така и на начинаещи.

МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Годините опит в проектирането на капсули за отслабване позволиха на Vacu Activ да създадат продукт с футуристичен вид, способен да привлече вниманието на всеки клиент.

Максималната интензификация на генерираните ефекти, лесната и интуитивна работа с работното меню, високият клас на външния вид и многото автоматични програми, позволяват оптимална настройка на уреда според индивидуалните ви нужди, като това са основните предимства на тази иновативни технологии.

НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА СИ HAPPY LIFE

Запишете си час тук