С тренировките в Happy life club – Варна, всеки може да влезе във форма – реални хора, реални проблеми, реални резултат


Четвъртък, 19 Април 2018 08:29
Източник: Moreto.net   

За сравнително кратко време Happy Life slim & club във Варна доказва, че няма невъзможни неща, когато мечтите за по-добра фигура и самочувствие се подкрепят от мотивация и отдаденост. Иновациите и технологиите, които също пестят и времето ни, са на наша страна, превръщайки мечтите в реалност. Собственичката на Happy life club, Меги, споделя, че вече е повече от убедена във всичко това. Във времето тя е натрупала наблюдения над редовните посетители и може да каже със сигурност – тренировките в Happy life club помагат на много хора да живеят по-здравословно, да имат стегнато и красиво тяло, да се отърват от потискащите ги проблемни зони.

Меги с право се гордее с постиженията на своите клиентки и с въодушевление ни разказа какво те й споделят за вече постигнатите резултати

✅ Бързо ни дава пример за дама, която няма активен начин на живот – работи в офис и няма много свободно време за физическа активност. И макар да e имала у дома крос тренажор и да е отделяла всеки ден по 30 минути – резултати няма. По-малко от два месеца след началото на първите тренировки в Happy life club (вдъхновена дамата включва и хранителен режим през втория месец) един ден тя влиза в клуба и споделя точни резултати. От 26 януари до 20 март тя има промяна в: талията – от 104 на 93 см, ханша – от 116 на 110 см, бедрата – от 69 на 63 см. Резултатите “увековечава” на листче. Уредите, които предпочита, са RollShape и Infrashape Horizontal, посещения – два пъти седмично. Меги дава за пример точно нея, защото ефектът на уредите е подсилен с невероятната й мотивация и упоритост.

Според Меги една от причините за тези резултати е потенето, което се постига с уредите. То е много по-интензивно заради вакуума, който прави дълбок масаж на тъканите, и инфрачервената лампа, която ги загрява. Това потене засилва ефективността на самия уред. Интересно следствие от това тройно въздействие е, че кожата става видимо по-гладка и стегната. В това са се уверили абсолютно всички клиенти на Happy Life slim & club .

Екипът на Happy Life slim & club два месеца след началото се допълва с дипломирани кинезитерапевтка и фитнес инструкторка, които компетентно помагат и насочват индивидуално всеки посетител.

————————————————————————————

✅ Happy life club, споделя Меги, посещават и жени на средна възраст с проблеми, които се затрудняват от обичайните начини за физическа активност. А и не се чувстват комфортно в шумните фитнес зали. Например дама на 50 г., която се оплаква от проблеми в ставите й споделя, че силовите тренировки освен че не са по възможностите й, се отразяват зле и на здравето. Намира идеалното за себе си решение в Happy life club, защото Infrashape Horizontal щади гръбнака и ставите. С упоритост и редовни посещения – за един месец, три пъти седмично, тя намалява с 5 см обиколката на ханша и с 1.5 см – нейната лична проблемна зона – горната част на ръцете.

BodyShape разполага с програма, която стимулира лимфния дренаж, съчетано с вакуум и инфраред, за много по-кратко време ефективно намалява подкожната мастна тъкан.

————————————————————————————

Повечето хора свързват целулита с наднормено тегло и застоял начин на живот. Но жени със слаба фигура и оптимално тегло също страдат от него и се чувстват дискомфортно на плажа, въпреки че сякаш нямат причини да не се съблекат по бански. Такъв е случаят на друга клиентка, която има отлична фигура, но все пак целулит по бедрата и дупето. Всяка година преди летния сезон тя ходи на серии антицелулитни масажи, но тази година решава да опита нещо ново. Първоначалната идея била да съчетава двете, но след един месец използване на RollShape в Happy life club и Activ Slim IR Touch, който комбинира инфрачервена сауна, въздушно налягане и лимфен дренаж, масажистката й казала, че няма какво повече да направи – нямало вече и помен от целулит.

Що се отнася до времето, което хората могат да отделят за тренировки, Меги е особено впечатлена от майка на три деца, на която след последното раждане са забранили тежко физическо натоварване. Със забраната на лекарите, но с желание да влезе в обичайната си форма, тя започва да посещава Happy life club, като става една от най-редовните и отдадени клиентки. Признава, че понякога идва с бебето, само и само да не изпусне тренировка. Но като майка на три деца, за нея е приоритет това, че с тренировките в Happy life club постига по-добри резултати, но по-важното – пести времето си. А самите й резултати са повече от впечатляващи и тя твърдо вярва успеха си.

Happy Life slim & club посещават наистина различни хора и това не е територия, запазена за жени, споделя Меги. Младо момче с много висок индекс мускулна маса, което усилено тренира фитнес, открива, че причината да не може да отслабне са вътрешните, натрупаните около органите, мазнини. Това откриват с помощта на телесния анализатор In Body и той вече работи по въпроса. Това доказва на Меги, че схващането, в което много млади мъже вярват – мускули=здраве, изобщо не е вярно.

Клиенти на Happy life club са и момичета, които искат да стегнат телата си преди абитуриентските балове, бивши спортистки, които, спирайки да тренират, бързо напълняват, майки с дъщерите си, двойки, приятелки, сестри. Атмосферата е приятелска и приятна за всички – предлагат се безплатни хавлии, качествена козметика за душ и освежаване след тренировка. Все неща, за които на други места обикновено плащаме допълнително.

————————————————————————————

Ако искаме да постигнем реални резултати в борбата с килограмите и отслабването с тези иновативни уреди, според Меги е нужно:

✔ Силна мотивация и отдаденост. Без редовни тренировки няма чудеса. За видими резултати, с които да се гордеем, са нужни поне два месеца с тренировки три пъти седмично – това ще гарантира минимум 3 см намаляване на обиколките на бедра, ханш, талия.

✔ Промяна в храненето в посока по-балансиран, здравословен и ограничаващ вредните храни начин. Диетите не са задължителни, но ако искаме отслабване, трябва да променим и храненето.

✔ Целенасочена работа по конкретни проблемни зони – с помощта на анализатора за начало, с ефективна работа на уредите. Но Меги споделя, че има клиенти, които идват само за тонус и настроение, търсейки нещо различно.

В тази връзка всяка тренировка в Happy life club излиза по-бюджетно, от това да комбинираш и заплатиш сауна, антицелулитен масаж, фитнес, отделно уреди, работещи с вакуум и инфраред. С картата за лоялни клиенти една тренировка е на стойност 23 лв., а с VIP картата, която дава възможност за неограничено използване на Bio Force – комбиниран фитнес уред, цената е дори по-ниска – 21 лв. Като добавим и безплатните екстри и удобства – всеки може да направи сам заключение, че освен ефективни и пестящи времето ни, посещенията в Happy life club са и много изгодни.

Екипът на Happy Life slim & club два месеца след началото се допълва сдипломирани кинезитерапевтка и фитнес инструкторка, които компетентно помагат и насочват индивидуално всеки посетител.

Меги ни потвърждава на база анализите и резултатите на своите клиентки, че който веднъж е показал, че иска, той е разбрал, че може. И в Happy Life slim & club е мястото всеки да открие това за себе си – че може да постигне резултати, че проблемните зони не са завинаги и че трудностите могат да се преодоляват. За щастие – и пестейки време.

……………………..

Запиши си час за безплатен тест в Happy Life на телефон 0879/660-770

или на място на адрес: ул.“Тодор Р.Пенев“ 7