ДОБРЕ ДОШЛИ В

Happy Life – slim & shape CLUB

И ние като вас обичаме да се чувстваме добре в кожата си и да сме заредени с позитивна енергия всеки ден, полагайки пълноценна грижа за здравето и добрата си форма.

Тъй като не харесваме огромните фитнес центрове, винаги сме търсили място, предлагащо разнообразни възможности за тренировка в спокойна, уютна и приятелска среда. Място, където необезпокояван можеш да се погрижиш за себе си, да забравиш хаоса и суетата на забързаното ежедневие и да тренираш, докато се забавляваш. Място, където да се балансираш, да си върнеш естествената красота и да се насладиш на компанията на усмихнати, позитивни, ведри хора.

Решихме вместо да го търсим неуморно, да изградим малък клуб, в който да предложим едно необикновено физическо и емоционално преживяване. Зала, в която можеш да оформиш тялото си с видими и дълготрайни резултати, без да правиш тежките и често непосилни фитнес тренировки. Когато се запознахме с иновацията на технологията, която се крие зад уредите на световния лидер – Vacu Аctivus, нямахме търпение да споделим откритието си с останалите. Именно това ни вдъхнови и да изберем име, което описва най-добре на идеята за създаването на клуба – Happy Life • Slim & Shape Club

Гледайки през очите на нашите клиенти и разбирайки прекрасно нуждите им, внимателно подбрахме всеки уред и комбинирахме най-ефективните процедури, за да осигурим подходящи условия за всеки, който търси алтернатива на стандартния фитнес и е мотивиран да се погрижи за фигурата си. Ако искате да живеете по-здравословно, да имате стегнато и красиво тяло, да се отървате от потискащите проблемни зони, присъедини се към клуба на щастливите хора – Happy Life • Slim & Shape Club

Екип клуб Варна

dsc9850

Екип клуб София

happy-life-178

Клубни правила

Happy Life – slim & shape CLUB

За да бъде приятно, забавно и полезно за всички, при посещението Ви при нас
моля да се съобразявате със следните вътрешни клубни правила

  1. Задължително влизайте с усмивка !
  2. Желателно е да посещавате клуба с предварително запазен час за съответният уред.
  3. Заповядайте 10 минути преди уговорения час, за да се подготвите за тренировката.
  4. Ако евентуално закъснеете за уговорения час, процедурата ви ще се изпълни във времетраене според заетостта на графика.
  5. За отмяна на записан час, моля да се обадите поне 6 часа предварително. При неявяване часът ви ще се счита за използван.
  6. Посетителите на клуба закупуват клубни карти и депозират 5 лева към стойността на пакетната услуга. Депозитът се възстановява при връщане на картата.
  7. В залите на клуба се влиза с чисти спортни обувки/маратонки/ и спортен екип. Необходимо е да използвате индивидуална кърпа. По време на тренировка с уредите в Happy Life клуб, тялото ви ще се нуждае регулярно от минимум 0,5 литра вода. Пийте по 2-3 литра вода дневно.
  8. Всяка услуга се заплаща предварително на рецепцията. Платена сума, за предоставяне на каквато и да е услуга не се връща.
  9. И нека да направим живота си Happy Life!

НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА СИ HAPPY LIFE