Bodyshape

ИНОВАТИВНА ТЕХНОЛОГИЯ

Vacu Activ Body Shape е нов уникален уред за отслабване. Можете да тренирате на бягаща пътека, използвайки най-новите и революционни технологични постижения, като вакуум и инфрачервената светлина. Те  увеличават ефекта от физическата активност многократно повече в сравнение със стандартните упражнения. Това води до постигане на желаните резултати за много по-кратко време.

Bodyshape отговаря на всичко това!

ЕФЕКТИВНОСТ

В иновативните капсули за тренировка във вакуумна среда на Vacu Activ, мощността на вакуума и инфрачервената светлина допринасят за умножаване на крайните резултати от физическо натоварване. Тази уникална комбинация,създава възможности за премахване на целулита,намаляване на телесното тегло и цялостно подобряване на външния вид на тялото.Поддържането на правилна поза по време на тренировка укрепва коремните и мускулите на гърба и има отслабващ ефект върху тялото.

РЕГУЛИРАЙТЕ ФУНКЦИИТЕ
СПОРЕД
ВАШИТЕ НУЖДИ

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

Инфрачервена светлина IR

Инфрачервените лъчи загряват тялото и разширяват кръвоносните съдове. Резултатът е увеличаване притока на кръв и подобрена оксигенация на тъканите. Богатата на кислород кръв достига до местата, където тя често може да липсва в достатъчни количества. Този процес съживява клетките и премахва от тялото големите количества токсини, които са натрупани в по-дълбоките слоеве на кожата.

ВАКУУМ

Тайната на ефективната терапия е използването на вакуум за увеличаване изгарянето на мазнините. Въздейства се върху по-дълбоките слоеве на кожата и подкожната тъкан,където се натрупват най- големи количества мазнини ( бедра, седалището, кръста и корема). Подобрява се лимфната циркулация,която е важна за отвеждане на отпадъчните продукти от тялото.

ТЕЗИ ФУНКЦИИ
СА ЧАСТ ОТ
НАШЕТО ОБОРУДВАНЕ

АРОМОТЕРАПИЯ

Етеричните масла имат различни лечебни свойства. Те стимулират клетъчния метаболизъм, намаляването на целулита и стриите и подобряват текстурата на кожата. Аромотерапията въздейства още върху психиката, имунитета, кожната и мускулна регенерация, кръвообращението.

ХРОМОТЕРАПИЯ

Лечението,чрез цветове спомага за намаляване на проблемите с които се сблъсква всяко човешко тяло:

  • Изчерпани енергийни запаси
  • Отслабване на имунитета
  • Нарушено психично равновесие
  • Метаболитен дисбаланс

РЕЗУЛТАТИ

Все още се опитвате да постигнете съвършен размер? Вашата диета не работи? Отсега нататък не е нужно да се притеснявате.

С Body Shape можете да изгорите до 3000 калории само за една тренировка. Всички технологии вътре се използват за увеличаване на мускулното търсене на енергия. Енергия, създадена при процеса на изгаряне на мазнините. Body Shape ще ви позволи да изгубите наднорменото тегло без нуждата от специална диета.

30 мин. тренировка

3000 калории

BODY

SHAPING

МОДЕРЕН КОНТРОЛ
КОМПЮТЪР С ТЪЧ СКРИЙН

  • Последно поколение LED дисплей със сензорен екран;
  • Специално проектиран графичен интерфейс, интуитивен
    и много лесен за използване;
  • Показвана информация: време, скорост, разстояние, калории, ниво, пулс, курс, време на тренировка;
  • Изберете от 6 специално създадени тренировъчни програми или задайте своя собствена по-много лесен начин.

ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ

Работата с уреда е опростена
благодарение на интуитивното меню.
Задоволява нуждите както на активно спортуващи така и на начинаещи.

МОДЕРЕН ДИЗАЙН

Годините опит в проектирането на капсули за отслабване ни позволиха на Vacu Activ да създадат продукт с футуристичен вид, способен да привлече вниманието на всеки клиент.

Максималната интензификация на генерираните ефекти, лесната и интуитивна работа с работното меню, високият клас на външния вид и многото автоматични програми, позволяват оптимална настройка на уреда, според индивидуалните нужди на потребителя, като това са основните предимства на тази иновативни уреди.

направете живота си Happy Life

Връзка с нас

Ние не сме наблизо точно сега, но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас най-скоро.

Не се чете? Смени кода. captcha txt