ДОБРЕ ДОШЛИ В

Happy Life – slim & shape CLUB

HAPPY LIFE – SLIM & SHAPE CLUB е създаден за хора, които искат да се грижат за тялото си и да променят външния си вид в уютна и приятна атмосфера. Това е място, където всеки може да се чувства красив и уникален, където може да избяга от ежедневните грижи и да се съсредоточи върху себе си. Това е място, където ще бъдете посрещнати с усмивка и любезност от прага, а нашия висококвалифициран персонал ще се радва да отговори на всеки ваш въпрос.

С нас се грижите за тялото си, отслабвате, оформяте фигурата си и използвате най-модерното и иновативно оборудване за упражнения на световният лидер в областта Vacu Activ. В екзотична обстановка може да се насладите на уникалният уред Active Slim 6in1.

Обхватът на нашите услуги е насочен към вашите нужди и ще отговаряме на вашите очаквания през цялото време да развивате и оформяте тялото си. Оценяваме вашето време, защото нашето предложение е съобразено с вашите нужди, така че да можете да се грижите за себе си и да направите живота си Happy Life.

На разположение за вас имаме многочестотен сигментен анализатор на телесното състояние – инструмент InBody – продукт на световният лидер Biospace. Тестване с InBody е много мотивиращо, защото виждаме всички промени, които се случват в тялото в следствие на промяната на хранителните навици и на увеличената физическа активност.

Клубни правила

Happy Life – slim & shape CLUB

За да бъде приятно, забавно и полезно за всички, при посещението Ви при нас
моля да се съобразявате със следните вътрешни клубни правила

  1. Задължително влизайте с усмивка !
  2. Желателно е да посещавате клуба с предварително запазен час за съответният уред.
  3. Заповядайте 10 минути преди уговореният час, за да се подготвите за тренировката.
  4. Ако евентуално закъснеете за уговорения час, процедурата ви ще се изпълни във времетраене според заетостта на графика.
  5. За отмяна на записан час, моля да се обадите предварително поне 6 часа. При неявяване часът ви ще се счита за използван.
  6. Посетителите на клуба закупуват клубни карти и депозират 5 лева към стойността на пакетната услуга. Депозитът се възстановява при връщане на картата.
  7. В залите на клуба се влиза с чисти спортни обувки/маратонки/ и спортен екип. Необходимо е да използвате индивидуална кърпа. По време на тренировка с уредите в Happy Life клуб, тялото ви ще се нуждае регулярно от минимум 0,5 литра вода. Пийте по 3-4 литра течности дневно.
  8. Всяка услуга се заплаща предварително на рецепцията. Платена сума, за предоставяне на каквато и да е услуга не се връща.
  9. И нека да направим живота си Happy Life!

НАПРАВЕТЕ ЖИВОТА СИ HAPPY LIFE

Връзка с нас

Ние не сме наблизо точно сега, но можете да ни изпратите имейл и ние ще се свържем с вас най-скоро.

Не се чете? Смени кода. captcha txt